پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی haccp

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
توضیحات:
پاورپوینت تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی haccp، در 104 اسلاید.

سیستمی نظام مند است که به کسب و کارهایی که در زنجیره مواد غذایی فعالیت می کنند،کمک می کند تا خطرهای ویژه و اقدام های لازم برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی را شناسایی و کنترل کنند.

فهرست مطالب:
1 . مقدمه
2 . تاریخچه
3 . روند جهانی
و حاصل از طرح HACCPمراحل مختلف . 4
5 . عوامل مخاطره آمیز
6 . پاستوریزاسیون
7 . آلودگی شیر
8 . پیشگیری از آلودگی مجدد شیر
9 . مدیریت ایمنی موادغذایی
10 . اصول اساسی هفت گانه
11 . اهداف و مزایا
12.  HACCP مزایای استقرار سیستم
13. HACCP   تشکیل تیم
14.   HACCP تعریف دامنه کاربرد
15. (HAZARD ANALYSIS)  آنها
17 . تعیین اقدامات کنترلی لازم
18.  HACCPخطرات در طرح
19 . مخاطرات میکروبیولوژیک
20 . مخاطرات شیمیایی
21 . منشا آلودگی شیمیایی
22 . مخاطرات فیزیکی
) اصل 2 CCP)  تعین نقاط کنترل بحرانی. 23
) اصل2CCP تعیین نقاط کنترل بحرانی (. 24
) اصل3 CCPتعیین حد یا حدود بحرانی برای( . 25
26 . انواع حدود بحرانی
27 . سطح هدف
28 . وارسی
29 . اقدامات اصلاحی
30. بازبینی و تایید
31.  2006 استاندراد SFBB تضمین کیفیت تامین کننده و اهداف آن
32. اصل4CCP  ایجاد یک سیستم پایش برای هر
33. تعیین اقدامات اصلاحی برای انحرافات احتمالی اصل5
34 . تعیین روش هایی برای تایید سیستم ( تصدیق ) اصل6
35 . روش تصدیق
36 . بازرسی های تصدیق
37 . گزارش تصدیق
38 . برقرار کردن سیستم بایگانی و مستنذدسازی اصل7
39. HACCPنمادهای کاربردی در
40.  ( FMEA )تکنیک تجزیه و تحلیل و اثرات آن
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 10922 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 104

حجم فایل:11,226 کیلوبایت

 قیمت: 75,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل دانلودی حاوی فایل پاورپوینت می باشد.

  • گالری تصاویر :